10 december 2009

3 SMÅ SOCKERBAGARE

Till första advent bakade J2 och jag pepparkakor. De andra var inte hemma då, så de kunde inte vara med. Men nu var det deras tur. Vi hade sparat ungefär hälften av degen, men på nåt underligt sätt verkade den ha krymt...? Det blev nästan slagsmål om degen! Baka är ju det roligaste J2 vet. Skulle hon låta storebröderna ha degen för sig själva!? Skulle inte tro det! Undrar hur vi tänkte där...



Koncentrationen var på topp! Jag tror inte ens de märkte hur jag arrangerade och dirigerade för att få bra kort... ;)



Och tomteluvorna var på! Inköpta på Rusta för 10 kr/st. A vill nu använda sin till skolan istället för sin vanliga mössa. J2 ville ta med sin till dagis och visa för alla kompisar. J1 ville helst inte ta av sin alls utan ville sova i den. Tänk att ibland behövs det inte så mycket för att göra barnen glada! Ibland är det saker som man inte tänkt sig, som blir de mest populära. Och det har inte alls med att göra hur mycket de har kostat. Det tycker jag är härligt! :)





Eftersom degen inte var så stor kan ni ju gissa vad som hände med de pepparkakor vi fick ihop. Såg ut som det var en så där 5-6 stycken kvar när jag kom upp i morse... Dags att göra en ny pepparkaksdeg, alltså!


Kram Pernilla